Izjava o odgovornosti

Zahvala

Poštovani posjetitelju,
hvala Vam što ste pristupili internetskim stranicama Gradnja V.T.M. d.o.o. Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe uz nužno poštivanje autorskih prava i srodnih propisa.

Cilj

Cilj ove internetske stranice je pružanje informacija o Gradnja V.T.M. d.o.o., a one su priređene u dobroj vjeri i uz svu pažnju od strane priređivača.
Priređivač ne preuzima odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih linkova i oglašivača.

Sadržaj

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora. Priređivač nije odgovoran za njihovu ispravnost i /ili potpunost, niti ima te stranice pod kontrolom. Također, stavovi i mišljenja objavljena u tim dijelovima stranice kao ni na stranicama na koje vode linkovi ne sadržavaju nužno stavove i mišljenja priređivača.
Priređivač ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih stranica.

Odgovornosti

Priređivač zadržava pravo promijene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internetskoj stranici te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Priređivač nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na ovoj internetskoj stranici.